Het was Fantastisch!

Gepubliceerd op 23 mei 2015 om 16:16

De leerlingenavond is alweer voorbij! We hebben enorm genoten! U ook?

Al vroeg kwamen de eerste leerlingen de kerk binnendruppelen. Er werd koffie ingeschonken, spullen klaargezet, gitaren gestemd en de laatste dingen doorgenomen.

En zo ongeveer om kwart voor 8 kwamen daar dan echt de eerste mensen binnen! Spannend werd het al snel, toen de leerlingen zagen dat er zoveel mensen waren!

Om kwart over 8 zaten alle belangstellenden in de kerk, klaar om te gaan luisteren naar wat de leerlingen hadden voorbereid!

Maar oei, die zenuwen! Opeens moest iedereen nog wel heel erg nodig naar de wc! Gauw nog even gaan! En als dan iedereen klaar was, konden we beginnen!

En wat werd het leuk! De leerlingen hebben meer dan hun best gedaan! Als het op les al goed ging, hier ging het nog beter! Knap hoor!

Heerlijk was het om met elkaar te zingen en te luisteren! Wij hebben van harte genoten! We hopen dat u ook heeft genoten van deze avond!

Wilt u terugkijken, of een indruk krijgen van deze avond? Klik dan op deze link en geniet van de foto's!

We hopen uiteraard u D.V. volgend jaar (weer) te ontmoeten, tijdens de volgende leerlingenavond!

 

Vriendelijke groetjes,

Jannemieke de Jong 

Reactie plaatsen

Reacties

AmoomeScaveLox
6 jaar geleden

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-ordonnance/