Leerlingenavond 2014

Gepubliceerd op 28 juni 2014 om 16:47

Het is alweer voorbij!!! We hebben enorm genoten! U ook? Laat het weten door een berichtje achter te laten op de site! :) (De foto's kunnen bekeken worden bij het tabblad Leerlingen.)

Wat was het een leuke avond! 

De leerlingen hebben allemaal enorm hard geoefend! En stiekum waren ze toch allemaal wel een klein beetje zenuwachtig. Maar vind je het gek? Er waren ongeveer 80 mensen afgekomen op onze Leerlingenavond!!! En als jedan moet laten horen wat je hebt geleerd, is dat natuurlijk reuze spannend! 

Maar we konden toen niet meer terug natuurlijk! ;) Dus toen gingen we maar! 

Hester en Gisanne beten de spits af door de eerste 2 liederen te zingen. De andere leerlingen begeleidde de meiden met de gitaar. Het klonk enorm mooi! Beloofde wat voor de rest van de avond.

Alle leerlingen hebben 2 nummers gezongen en verder allemaal begeleid. De samenzang werd afgewisseld door de solo's van de leerlingen. Zeer binnenkort komen hiervan ook de filmpjes online.

Om een beetje een beeld te krijgen van hoe de avond is verlopen, kun je op deze link klikken. Dan kom je op de fotopagina van de Leerlingenavond 2014. 

Veel kijkplezier namens Gisanne, Hester, Erica, Matthanja, Marit, Sanne, Karen en Jannemieke!

 

Geplaatst door Jannemieke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.