Nieuws

Het was Fantastisch!

De leerlingenavond is alweer voorbij! We hebben enorm genoten! U ook?

Al vroeg kwamen de eerste leerlingen de kerk binnendruppelen. Er werd koffie ingeschonken, spullen klaargezet, gitaren gestemd en de laatste dingen doorgenomen.

En zo ongeveer om kwart voor 8 kwamen daar dan echt de eerste mensen binnen! Spannend werd het al snel, toen de leerlingen zagen dat er zoveel mensen waren!

Om kwart over 8 zaten alle belangstellenden in de kerk, klaar om te gaan luisteren naar wat de leerlingen hadden voorbereid!

Maar oei, die zenuwen! Opeens moest iedereen nog wel heel erg nodig naar de wc! Gauw nog even gaan! En als dan iedereen klaar was, konden we beginnen!

En wat werd het leuk! De leerlingen hebben meer dan hun best gedaan! Als het op les al goed ging, hier ging het nog beter! Knap hoor!

Heerlijk was het om met elkaar te zingen en te luisteren! Wij hebben van harte genoten! We hopen dat u ook heeft genoten van deze avond!

Wilt u terugkijken, of een indruk krijgen van deze avond? Klik dan op deze link en geniet van de foto's!

We hopen uiteraard u D.V. volgend jaar (weer) te ontmoeten, tijdens de volgende leerlingenavond!

 

Vriendelijke groetjes,

Jannemieke de Jong 

Lees meer »

Leerlingenavond 2015

Bij deze wil ik, namens de leerlingen, u hartelijk uitnodigen voor de leerlingenavond 2015 op D.V. vrijdagavond 22 mei!

Erica, Gisanne, Hanna, Matthanja, Marloes, Mirthe, Myrthe, Patrick, Sanne en Wilma, hopen op 22 mei 2015 een muziekavond te verzorgen in de kerk van Sluipwijk. Wij zijn hard bezig met de voorbereidingen om deze avond tot een succes te maken! U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren!

Vanaf 19.45 zal er koffie, thee of wat fris klaarstaan met wat lekkers erbij. (Kosten voor koffie/thee/fris bedragen €0,50. U krijgt er gratis wat lekkers bij.)

We beginnen om 20.15 met het programma.

Het programma zal bestaan uit individuele optredens van de leerlingen, afgewisseld door liederen en samenzang. 

De leerlingen die dat willen, zingen afwisselend mee achter de microfoon. Zij worden daarbij ondersteund door Karen Gommer (zang)

Er zal bij de uitgang een collecte gehouden worden. Alle opbrengsten van deze avond, zullen 100% besteed worden, voor een project in Gambia.

Wij kijken er erg naar uit! Hopelijk tot ziens op de Leerlingenavond 2015!

 

Bekijk de uitnodiging hier!

11141248_841786232564160_1010822568533042706_n.jpg

Lees meer »

Leerlingenavond 2014

Het is alweer voorbij!!! We hebben enorm genoten! U ook? Laat het weten door een berichtje achter te laten op de site! :) (De foto's kunnen bekeken worden bij het tabblad Leerlingen.)

Wat was het een leuke avond! 

De leerlingen hebben allemaal enorm hard geoefend! En stiekum waren ze toch allemaal wel een klein beetje zenuwachtig. Maar vind je het gek? Er waren ongeveer 80 mensen afgekomen op onze Leerlingenavond!!! En als jedan moet laten horen wat je hebt geleerd, is dat natuurlijk reuze spannend! 

Maar we konden toen niet meer terug natuurlijk! ;) Dus toen gingen we maar! 

Hester en Gisanne beten de spits af door de eerste 2 liederen te zingen. De andere leerlingen begeleidde de meiden met de gitaar. Het klonk enorm mooi! Beloofde wat voor de rest van de avond.

Alle leerlingen hebben 2 nummers gezongen en verder allemaal begeleid. De samenzang werd afgewisseld door de solo's van de leerlingen. Zeer binnenkort komen hiervan ook de filmpjes online.

Om een beetje een beeld te krijgen van hoe de avond is verlopen, kun je op deze link klikken. Dan kom je op de fotopagina van de Leerlingenavond 2014. 

Veel kijkplezier namens Gisanne, Hester, Erica, Matthanja, Marit, Sanne, Karen en Jannemieke!

 

Geplaatst door Jannemieke

Lees meer »

Leerlingenavond 2014

Komt u ook? D.V. Vrijdag 27 juni hopen de leerlingen van Jannemieke de Jong een leerlingenavond te organiseren in de kerk van Sluipwijk. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren!

Sanne, Erica, Matthanja, Gisanne, Hester en Marit, hopen op 27 juni 2014 een muziekavond te verzorgen in de kerk van Sluipwijk. Wij zijn hard bezig met de voorbereidingen om deze avond tot een succes te maken! U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren!

Vanaf 19.30 zal er koffie en thee klaarstaan met wat lekkers erbij.

We beginnen om 19.45 met het programma.

Het programma zal bestaan uit individuele optredens van de leerlingen, afgewisseld door liederen en samenzang. Het volledige programmaboekje zal binnenkort op de site te vinden zijn.

De leerlingen die dat willen, zingen afwisselend mee achter de microfoon. Zij worden daarbij ondersteund door Karen Gommer (zang)

 

Wij kijken er erg naar uit! Hopelijk tot ziens op de Leerlingenavond 2014!

 

Geplaatst door Jannemieke

Lees meer »